بهترین روش درمان غلظت خون بعد از انجام بادکش و حجامت صحیح انجام زالو درمانی است. نکته مهم در مورد زالو درمانی این استکه این درمان باید توسط افراد تحصیلکرده و متخصص این امر انجام پذیرد. نکته بعدی این استکه باید از نوع زالوی مورد استفاده اطمینان داشته باشید. این دو فقط در مراکزی میسر میشوند که از حضور افراد متبحر ، دانا و تحصیلکرده بهره میبرند.
زالو درمانی یکی از روشهای درمانی اثبات شده برای درمان غلظت خون است. آنزیمهای زالو موجب پاکسازی خون میشوند و از سوی دیگر موجب افزایش حجم خون و کاهش سریع غلظت خون میوند. متاسفانه در مراکز طب سنتی باوری غلط شکل گرفته استکه بلافاصله فرد مبتلا به غلظت خون را فصد میکنند و حجم خون را پایین می آورند و این روشی اشتباه است. امید آنکه روشهای صحیح درمان با بنیاد عالمانه بر اساس مستندات علمی آموخته شود تا بیماران از بهترین روشهای درمانی بهره مند بشوند.
علائم غلیظ شدن خون را بشناسید
نشانه های غلظت خون را بشناسید
زمانی که سیالیت خون از حدی بالاتر برود، اکسیژن رسانی کم شده و حتی ممکن است سبب توقف حرکت خون در رگ ها شود، به همین دلیل غلظت خون در برخی مواقع می تواند با توقف حرکت خون، فرد را دچار سکته مغزی کند. پس وجود نشانه هایی که در ادامه می آوریم را جدی بگیرید!
۱٫ لب های تان بنفش شده؟
وقتی میزان هموگلوبین بدون اکسیژن بیش از حد باشد، مخاط های بدن مثل لب به رنگ بنفش درمی آیند. انگشتان دست و پا و زیر ناخن ها بنفش شده، چشم ها پرخون و پوست صورت نیز بر افروخته می شود. با دیدن این علائم ظاهری می توانید نسبت به غلیظ شدن خون تان شک کرده و برای تشخیص نهایی حتما به متخصص مراجعه کنید.
۲٫ سرتان گیج می رود؟
وقتی غلظت هموگلوبین خون زیاد می شود، سیالیت، روانی و حرکت خون کم شده و فرد دچار سرگیجه و رخوت شده و خون دماغ می شود. اگر سرگیجه و رخوت بدون هیچ دلیل زمینه ای دیگری سراغ شما بیاید و گاه و بی گاه بینی تان هم خون ریزی کند، باید نسبت به غلیظ شدن خون تان مشکوک شوید و این نشانه ها را بررسی کنید.
۳٫ نفس نفس می زنید؟
کسانی که مشکل ریوی دارند، تنگی نفس پیدا می کنند و نفس نفس می زنند هم ممکن است به خاطر غلظت خون شان دچار تشدید این علائم شده باشند. پس هر تنگی نفسی را به حساب آلرژی یا آلودگی هوا نگذارید. گذشته از این، افرادی که مشکل قلبی دارند و تپش قلب پیدا می کنند هم می توانند دچار این مشکل باشند.
طب سنتی چه می گوید؟
گرچه به باور طب رایج، افزایش تعداد گلبول های قرمز خون می تواند نشانه غلیظ شدنش باشد، اما طب سنتی تعریف نسبتا متفاوتی از غلظت خون ارائه می دهد. دکتر قدیر محمدی، متخصص طب سنتی می گوید که این علم، مشکل غلظت خون را به شکل زیر توضیح می دهد:
سرم خون غلیظ شود…
در طب رایج، می گویند اگر تعداد گلبول های خون در حجم به خصوصی از خون بیشتر باشد، فرد مبتلا به غلظت خون است و با بخش سرمی یا مایع کاری ندارند. اما در طب سنتی، اگر گلبول های خون کمتر شود، اما سرم خون غلیظ تر باشد، می گوییم غلظت خون وجود دارد. غلظت خون مشکل شایعی است که می تواند به علت های متفاوتی فرد را گرفتار خود کند.
دمای بدن شما هم بی تاثیر نیست
گاهی اوقات هم اگر دمای بدن از آن حد طبیعی که ۳۷ درجه است، پایین تر بیاید و سردتر شود، خون هم متراکم شده و غلیظ می شود. در این شرایط دمای بدن فرد می تواند بدون وجود عوامل زمینه ای دیگر، او را به مشکل غلظت خون دچار کند. درست مثل یخ و آب که یخ نسبت به آب غلیظ تر است چون ملکول های آن نسبت به هم در شرایط متراکم تری قرار دارند. اما آب رقیق است و ملکول هایش با فاصله بیشتری از هم هستند. یعنی هرچه دمای بدن پایین باشد و خون سردتر، گلبول های خون به هم چسبیده تر می شوند و در حجم به خصوصی از خون زیاد به نظر می آیند، ضمن اینکه ممکن است همین فرد دچار کم خونی باشد.
آدرس مطب: تهرانپارس، خ جشنواره، نرسیده به فرهنگسرای اشراق، خ زهدی، خ ملکی، پ ۱۳۳
آدرس مطب: تهرانپارس، انتهای اتوبان شهید زین الدین، خروجی احسان حکیمیه، خ احسان، بعد از میدان گرمابدری، خ ملکی، پ ۱۳۳
[…] مصرف گوشت گاو و گوساله و هوای آلوده است. اولین نشانه غلظت خون خواب رفتن دستها و گزگز نوک اگشتان دستها است. بهترین […]